Produkty

Všetky naše produkty sú vyrábané podľa starých a osvedčených receptúr v ručnej manufaktúre. Tajomstvo našich výrobkov spočíva v tom, že okrem čerstvého mäsa používame koreniny vypestované v našom okolí ako napríklad červená paprika, ručne čistený cesnak, majorán, ktoré dodávajú produktom jedinečnú a neopakovateľnú chuť. Výroba tradičnými technológiami je časovo náročná. Napríklad sušená šunka z mangalice zreje na vzduchu minimálne pol roka. Preto sú naše výrobky výnimočné. Náš sortiment neustále rozširujeme o tradičné "staronové" receptúry.
Pripomíname, že naše výrobky neobsahujú konzervačnú rýchlosoľ ale klasickú jodidovanú kuchynskú soľ. Takisto neobsahujú konzervačné látky, umelé farbivá ani arómy, a preto ich uskladneniu venujte náležitú pozornosť.

Klobásy
Klobása údená Mangalica pikant

Zloženie:
mäso z mangalice 90%, hovädzie mäso 20%, bôčik 20%, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, bravčové črevá
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Mangalica Jeleň

Zloženie:
jelenie mäso 15%, mäso z mangalice 70%, bôčik 15%, konzervované dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
vyrábame ju s pliecka mangalice z nášho chovu a jelenieho mäsa (15% kôli súdržnosti) Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Chorizzo Csaba

Zloženie:
mäso z mangalice 90%, slanina 10%, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, bravčové črevá
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Názov Csaba vyplýva z ”čabianskeho” receptu. Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (kôli súdržnosti ). Mäso je mleté na hrubšie a je plnené do hrubých čriev. Toto čeievko dodá klobáse charakteristickú chuť dvojmesačným vyzrievanim. Na dochucovanie používame výhradne ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Dusitanovú soľ ani konzervanty nepoužívame. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Mangalica Baran

Zloženie:
baranie mäso 15%, mäso z mangalice 70%, bôčik 15%, konzervované dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
vyrábame ju s pliecka Mangalice z nášho chovu a baranieho mäsa (15% kôli súdržnosti) Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Mangalica zabíjačková

Zloženie:
bravčové mäso 90% (z mangalice), hovädzie mäso 20%, bôčik 20%, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, bravčové črevá
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
10 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalíc z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Mangalica grilovacia

Zloženie:
mäso z mangalice, hovädzie mäso, slanina, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, baranie črievka, údené
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +8 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Plníme ju do prírodných baraních čriev. Údi sa v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Klobása Prasiatko

Zloženie:
mäso z mangalice 90%, hovädzie mäso 20%, bôčik 20%, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, bravčové črevá
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Plníme ju do špeciálnych prírodnych čriev v tvare prasiatka. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Zabíjačkové
Jaternice ryžové

Zloženie:
bravčové mäso varené - mangalica: líčka, jazyk, srdce, koža a pečeň, soľ, vývar, korenie, ryža
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Jaternice vyrábame z vareného mäsa mangalice - líčka, jazyk, srdce, koža a pečeň. Do ryžových jaterníc dávame ručne zbieraný slovenský majorán a cesnak.
Krvavnice ryžové

Zloženie:
bravčové mäso varené - mangalica: líčka, jazyk, srdce a pečeň, krv, bravčové kože, soľ, vývar, korenie, ryža
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Krvavnice vyrábame z vareného mäsa mangalice - líčka, jazyk, srdce, pečeň a krv. Do krvavníc dávame ručne zbieraný slovenský majorán a cesnak.
Tlačenka cesnaková s údeným kolenom

Zloženie:
mangalica hlava, údené koleno, jazyk, srdce, koža, vývar, prírodné koreniny, soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
14 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Tlačenku vyrábame z vareného mäsa mangalice - hlava, líčka, jazyk, srdce, údené kolienko. Do tlačenky pridávame ručne zbieraný slovenský cesnak.
Klobása Mangalica zabíjačková

Zloženie:
bravčové mäso 90%, hovädzie mäso 20%, bôčik 20%, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, bravčové črevá
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
10 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalíc z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Údime ju v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Paprikový lalok

Zloženie:
mangalica lalok, jedlá soľ, cesnak, sladká paprika
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrába sa z mangalíc nášho chovu z tzv. podbradku, ktorý sa uvarí v ovare a potom sa osolí a potrie cesnakom. Na záver sa posype červenou mletou paprikou.
Paprikový bôčik

Zloženie:
mangalica bôčik, jedlá soľ, cesnak, sladká paprika
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrába sa z mangalíc nášho chovu z bôčiku, ktorý sa uvarí v ovare a potom sa osolí a potrie cesnakom. Na záver sa posype červenou mletou paprikou.
Nátierky
Pečeňová paštéta Mangalica 190g

Zloženie:
bravčové mäso z mangalice 60%, bravčová pečeň 30%, bôčik 10%, cibuľa, zmes korenín

Trvanlivosť:
45 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
vyrábame ju z mangalic z nášho chovu.
Pikantná nátierka Mangalica 190g

Zloženie:
bravčový bôčik, sterilizovaná kápia, paradajkový pretlak, horčica, koreniny
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
45 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Nárierka sa vyrába z mäsa našich mangalic z voľného chovu. Do natierky pridávame červenú kápiu, paradajkový pretlak, horčicu a ďalšie koreniny. Neobsahuje žiadne konzervanty.
Oškvarková masť

Zloženie:
bravčová masť, oškvarky
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
90 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Sú to vlastne omrvinky z oškvariek. Používa sa ak ako surovina na výrobu domácej nátierky podľa vlastnej receptúry.
Mäso vo vlastnej šťave

Zloženie:
mäso z mangalice, cesnak, soľ, korenie
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
45 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +8 °C

Popis:
Vyrábame ho z našich mangalic z voľného chovu. Je to vlastne chudé čerstvo udusené mäso mierne okorenené s prídavkom obyčajnej soli.
Masť Mangalica

Zloženie:
mangalica slanina škvarená pridaním mlieka, masť 100%
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
90 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Naša masť je sama o sebe delikatesa. Stačí privoňať a už sa Vám zbiehajú sliny a ešte je aj veľmi zdravá. Je to čistý produkt z našich šťastných prasiatok.
Párkoviny
Prémium párky Mangalica

Zloženie:
bravčové mäso 75%, hovädzie mäso 20%, pitná voda, sladká a pikantná paprika, DSZ, zmes korenín

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +8 °C

Popis:
Vyrábame ich z mäsa mangalic z nášho chovu. Sú vyrobené iba z čistého mäsa s použitím špičkových korenín. Po naplnení do prírodných čriev párky údime na bukovom dreve.
Špekačky Mangalica

Zloženie:
Bravčové mäso mangalica 55%, hovädzie mäso 15%, bôčik 25%, 5% pitná voda, soľ, zmes korenín

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrábame ich z mäsa mangalic z nášho chovu. Sú vyrobené iba z čistého mäsa a bôčiku s použitím domácich korenín. Po naplnení do prírodných čriev špekačky údime na bukovom dreve.
Šunky
Šunka údená Mangalica - rolka (bez kože)

Zloženie:
bravčové stehno 150g/100g hotového výrobku, konzervované soľou a dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrábame ju so zadného stehna (vykostený orech) mangalice z nášho chovu. Mäso je nasolené klasicky iba kuchynskou soľou, neskôr je marinované v bylinkovom náleve. Tento proces trvá až 4 týždne bez použitia dusitanovej soli a konzervantov. Šunka je údená na bukovom dreve v klasickej udiarni . Po vyúdení vyzrieva sušením na vzduchu minimálne 3 mesiace. Voľný chov a bezstresové zabíjanie na našom bitúnku dodávajú šunke špecifickú chuť.
Šunka údená Mangalica - s kožou - Prošuto

Zloženie:
bravčové stehno 150g/100g hotového výrobku, konzervované soľou a dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrábame ju so zadného stehna (vykostený orech s kožou) mangalice z nášho chovu. Mäso je nasolené klasicky iba kuchynskou soľou, neskôr je marinované v bylinkovom náleve. Tento proces trvá až 4 týždne bez použitia dusitanovej soli a konzervantov. Šunka je údená na bukovom dreve v klasickej udiarni. Po vyúdení vyzrieva sušením na vzduchu minimálne 3 mesiace. Voľný chov a bezstresové zabíjanie na našom bitúnku dodávajú šunke špecifickú chuť.
Krkovička údená Mangalica

Zloženie:
bravčová krkovička, jedlá soľ, koreniny, konzervovaná soľou a dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania: +2ºC až +4ºC

Popis:
Vyrábame ju z voľne chovaných mangalíc z nášho chovu. Na výrobu produktuje použitá krkovica a je solená obyčajnou kuchynskou soľou. Potom je vyúdená v klasickej údiarni na bukovom dreve. Sušíme ju na vzduchu 5 týždňov.
Slaniny
Slanina boková

Zloženie:
Mangalica bôčik, soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Mangalica bôčik je nasolený tradične obyčajnou soľou. Potom je naložená v bylinovom náleve a po 22 dňoch je vyudená v klasickej udiarni na bukovom dreve. Slanina takto vydrží aj roky. Dusitanovú sol ani iné konzervačné látky nepoužívame.
Slanina chrbtová biela

Zloženie:
Mangalica - chrbtová slanina biela, soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Chrbtová biela slanina z mangalice je nasolená obyčajnou soľou. Potom je naložená v bylinovom náleve a po 22 dňoch je vyudená v klasickej udiarni na bukovom dreve. Slanina takto vydrží aj roky. Dusitanovú sol ani iné konzervačné látky nepoužívame.
Paprikový lalok

Zloženie:
mangalica lalok, jedlá soľ, cesnak, sladká paprika
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: 4 °C

Popis:
Vyrába sa z mangalíc nášho chovu z tzv. podbradku, ktorý sa uvarí v ovare a potom sa osolí a potrie cesnakom. Na záver sa posype červenou mletou paprikou.
Paprikový bôčik

Zloženie:
mangalica bôčik, jedlá soľ, cesnak, sladká paprika
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrába sa z mangalíc nášho chovu z bôčiku, ktorý sa uvarí v ovare a potom sa osolí a potrie cesnakom. Na záver sa posype červenou mletou paprikou.
Ľadová slanina

Zloženie:
Mangalica - chrbtová slanina biela, soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Chrbtová biela slanina z mangalice je nasolená obyčajnou soľou. Slanina takto vydrží aj roky. Dusitanovú sol ani iné konzervačné látky nepoužívame.
Grilovanie
Klobása Mangalica grilovacia

Zloženie:
mangalica mäso, hovädzie mäso, slanina, jedlá soľ, paprika mletá, čierne korenie, cesnak, rasca, baranie črievka, údené
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +8 °C

Popis:
Vyrábame ju z pliecka mangalice z nášho chovu a hovädzieho mäsa (20% kôli súdržnosti). Do klobásy pridávame ručne čistený slovenský cesnak a koreninovú papriku. Plníme ju do prírodných baraních čriev. Údi sa v klasickej udiarni na bukovom dreve.
Paprikový bôčik

Zloženie:
mangalica bôčik, jedlá soľ, cesnak, sladká paprika
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrába sa z mangalíc nášho chovu z bôčiku, ktorý sa uvarí v ovare a potom sa osolí a potrie cesnakom. Na záver sa posype červenou mletou paprikou.
Kotlety

Zloženie:
karé z mangalice s kosťou
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Čerstvé karé s kosťou z našich mangalíc vyniká mramorovaním (vnútrosvalový tuk) čo dodáva mäsu výnimočnú šťavnatosť. Vo vákuovom balení mäso ďalej vyzrieva.
Nakoľko sa jedná o čerstvé mäso, dodávame ho iba na objednávku.
Krkovička Mangalica

Zloženie:
četsvá krkovička z mangalice
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Čerstvá krkovička z našich mangalíc vyniká mramorovaním (vnútrosvalový tuk) čo dodáva mäsu výnimočnú šťavnatosť. Vo vákuovom balení mäso ďalej vyzrieva.
Nakoľko sa jedná o čerstvé mäso, dodávame ho iba na objednávku.
Panenka

Zloženie:
čerstvá panenka z mangalice
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
7 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Panenka z mangalice vyniká jemnosťou a je vynikajúca na grilovanie, nakoľko sa doslova rozpúšťa v ústach. Treba vyskúsať!
Nakoľko sa jedná o čerstvé mäso, dodávame ho iba na objednávku.
Špekačky

Zloženie:
Bravčové mäso mangalica 55%, hovädzie mäso 15%, bôčik 25%, 5% pitná voda, soľ, zmes korenín

Trvanlivosť:
21 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +4 °C

Popis:
Vyrábame ich z mäsa mangalic z nášho chovu. Sú vyrobené iba z čistého mäsa a bôčiku s použitím domácich korenín. Po naplnení do prírodných čriev špekačky údime na bukovom dreve.
Masť a oškvarky
Masť Mangalica

Zloženie:
mangalica slanina škvarená pridaním mlieka, masť 100%
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
90 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Naša masť je sama o sebe delikatesa. Stačí privoňať a už sa Vám zbiehajú sliny a ešte je aj veľmi zdravá. Je to čistý produkt z našich šťastných prasiatok.
Oškvarková masť 170g

Zloženie:
bravčová masť, oškvarky, mlieko
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
90 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Sú to vlastne omrvinky z oškvariek. Používa sa ak ako surovina na výrobu domácej nátierky podľa vlastnej receptúry.
Oškvarky

Zloženie:
slanina z mangalice
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
90 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7 °C

Popis:
Vyrávame ju škvarením čestvej slaniny tradičným sôsobom, pri konci sa pridá trochu mlieka.
Údené mäsá
Karé údené Mangalica

Zloženie:
bravčové karé 160g/100g hotového výrobku (z mangalice), konzervovaná soľou a dymom

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania: +2ºC až +4ºC

Popis:
Vyrábame z časti karé z mangalice z nášho chovu. Mäso je nasolené obyčajnou soľou a je naložené v bylinkovom náleve. Potom sa vyúdi v klasickej udiarni na bukovom dreve. Nepoužívame dusitanovú soľ.
Krkovička údená Mangalica

Zloženie:
bravčová krkovička (z mangalice), jedlá soľ, koreniny, konzervovaná soľou a dymom
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania: +2ºC až +4ºC

Popis:
Vyrábame ju z voľne chovaných mangalíc z nášho chovu. Na výrobu produktu je použitá krkovička a je solená obyčajnou kuchynskou soľou. Potom je vyúdená v klasickej udiarni na bukovom dreve. Sušíme ju na vzduchu 5 týždňov.
Koleno údené Mangalica

Zloženie:
koleno s kosťou, jedlá soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
10 dní, odporúčaná teplota skladovania do: +7ºC

Popis:
Nasolené kolieno z mangalice sa udí klasicky v údiarni na bukovom dreve.
Rebrá údené Mangalica

Zloženie:
rebrá z mangalice, jedlá soľ
Výrobok neobsahuje dusitanovú konzervačnú soľ.

Trvanlivosť:
30 dní, odporúčaná teplota skladovania: +2ºC až +4ºC

Popis:
Nasolené rebrá z mangalice sa udia klasicky v údiarni na bukovom dreve.
Čerstvé mäso
Čerstvé mäso

Čerstvé mäso z mangalice podľa želania dodávame iba na objednávku.
Kontaktujte nás prosím: 00421-35-761-0035